Reserveer je testrit met de Enyaq (Coupé) en win!

Boek nu je testrit en maak kans op een van de 100 cadeaubonnen t.w.v. € 500 voor een familieweekend in Warredal aan het stuur van de Enyaq (Coupé)!

Ex.: jean@voorbeeld.be
Ex.: 0475000000
De verdeler van je keuze zal je telefonisch contacteren om samen met jou een afspraak vast te leggen.

Bent u op zoek naar een privéwagen of een bedrijfswagen?

Blijf op de hoogte

Ontvang onze e-mails en kom als een van de eersten alles te weten over onze nieuwste modellen, exclusieve aanbiedingen, kwaliteitsdiensten en interessant nieuws op mobiliteitsvlak.

Wie mag mij nieuwtjes sturen?

Wie is D'Ieteren Automotive? D'Ieteren Automotive n.v. is de Belgische invoerder en verdeler van de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA, Bentley, Lamborghini, Bugatti en Porsche, van wisselstukken en van toebehoren. D’Ieteren Automotive beheert een netwerk van onafhankelijke concessiehouders verspreid over het volledige land en een reeks sites die voornamelijk op de as Brussel-Mechelen-Antwerpen gevestigd zijn (Sopadis n.v., D'Ieteren Car Centers n.v., PC Antwerp n.v., PC Brussels n.v.). Voor D’Ieteren Automotive is uw auto niet langer alleen maar een product, maar een geheel van mobiliteits- en connectiviteitsdiensten die u het leven makkelijker maken. D’Ieteren Automotive is een pionier in het uitwerken van nieuwe mobiliteitsoplossingen, door bijvoorbeeld mee te werken aan de lancering van de gedeelde en multimodale diensten Poppy en Skipr (Lab-Box n.v.).
Weet dat u uw toestemming op elk moment kunt intrekken via de daarvoor bestemde links in de e-mails die wij u sturen.
Wil je meer weten over de wie/wat/waar/waarom en hoe van de data die we over je verzamelen, neem gerust een kijkje in onze privacy policy.
Lees het wedstrijdreglement hier.